© Baykuş Haber

Gedizde Tekno Gediz Festivali için hazırlıklar başladı

GEDİZ’DE TEKNOGEDİZ FESTİVALİ İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Gediz ilçesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "Tekno Gediz Festivali"nin düzenleneceği açıklandı. Festival, 14 Haziran'da Gediz Adnan Menderes Yaşam Parkı'nda gerçekleşecek ve çeşitli okullar ve kurumlar etkinliğe katılacaklar.

Tekno Gediz Festivali, robotik kodlama, okul sergileri, halk oyunları ve mehter takımı gösterileri gibi etkinliklere ev sahipliği yapacak. Ayrıca oyun alanları ve yiyecek içecek stantları da festival alanında yer alacak.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur, "Cumhuriyetin 100. yılında tüm okulların katılımı ile festivali gerçekleştireceğiz. Tekno Gediz Festivali ile yerli ve milli teknoloji üretimine katkı sağlayan gençler yetiştirmek istiyoruz. Öğrencilerimizin daha güçlü bir altyapı ile gelişmesi için bu tür etkinlikleri fırsat olarak görüyoruz. Okullarımızda yıl boyunca öğrencilerimiz tarafından yapılan çalışmalar, ortaya konulan ürünler veli ve halkımızla buluşturma imkanı elde edeceğiz. Destek adına tüm hemşerilerimizi 14 Haziran’da festivalimize bekliyoruz" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER