© Baykuş Haber

“Geleceğin teknolojisine adım atıyorsunuz”

TALAS BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA YALÇIN, TALAS BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ ‘DRONE PLOTAJ KURSU’NU ZİYARET ETTİ. BURADA KURSİYERLERLE SOHBET EDEN BAŞKAN YALÇIN, GELECEĞİN TEKNOLOJİSİNE ADIM ATTIKLARINI SÖYLEDİ.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Talas Belediyesi tarafından düzenlenen 'Drone Plotaj Kursu'nu ziyaret etti. Burada kursiyerlerle buluşan Başkan Yalçın, ileri teknolojiye adım atmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Espor ve İnovasyon Merkezi'nde verilen insansız hava aracı (İHA) kursunu inceleyen Başkan Yalçın, kursiyerlerle ve kursu yöneten İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsü Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Helvacı ile sohbet etti.

Başkan Yalçın, drone kullanımının dünyada yaygınlaştığını ve bu alanda yetkinliğin önemli olduğunu belirterek, gençlerin böyle kurslara katılmasının önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca, İHA eğitmeni Dr. Helvacı'yı bu kursu verdiği için teşekkür etti.

Başkan Yalçın, gençlerin geleceğin araçlarının ehliyetini alarak önemli bir yetenek kazandığını söyleyerek, ailelere de çocuklarını bu tür eğitimlere gönderdikleri için teşekkür etti.

Kursla ilgili görüşlerini paylaşan Dr. Mustafa Helvacı da Başkan Yalçın'ın desteklerini vurgulayarak, geçmişte İHA'nın pek bilinmediği dönemlerde bile başkanın kendilerine yardımcı olduğunu ve şimdi bu kursu açtıklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER