© Baykuş Haber

Gelin adayları, saçlarını Şahinbey sosyal tesisinde yaptırıyor

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NE BAĞLI MİMAR SİNAN SOSYAL TESİSİNDE KUAFÖRLÜK EĞİTİMİ ALAN KURSİYERLER, MADDİ İMKANI OLMAYAN GELİN ADAYLARININ SAÇLARINI YAPARAK DÜĞÜNE HAZIRLIYOR.

Şahinbey Belediyesi, Mimar Sinan Sosyal Tesisinde düzenlediği kuaförlük kursu ile maddi imkanı kısıtlı olan gelin adaylarına yardımcı oluyor. Vatandaş odaklı hizmet anlayışını benimseyen Şahinbey Belediyesi, sosyal tesislerde sunduğu çeşitli kurslarla insanların yaşamlarına olumlu katkılarda bulunmaya devam ediyor.

Mimar Sinan Sosyal Tesisinde düzenlenen kuaförlük eğitimi alan kursiyerler, gelinlik giyen genç kızların en mutlu günlerinde onların gelin saçlarını ücretsiz olarak hazırlayarak mutluluklarına ortak oluyorlar.

Sibel Alp, Mimar Sinan Sosyal Tesisinde gelin saçını ücretsiz yaptırdıktan sonra Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ederek, "Başkanımızdan Allah razı olsun. Her alanda bizlere destek oluyor. Evlenmek günümüzde oldukça maliyetli bir iş, saç yapmak da ciddi bir masraf. Mimar Sinan Sosyal Tesisinde saçımı ücretsiz yaptırdım ve sonuç harika oldu. Mahallemizin kızları evlenirken saçlarını burada yaptırıyorlar. Başkanımıza her zaman yanımızda olduğu için teşekkür ederim" dedi.

Eşinin saçlarının yapılmasını sabırsızlıkla bekleyen Cuma Alp ise, "Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu göreve geldiği günden itibaren görmediğimiz hizmetleri sunuyor. Başkanımız yeni evlenecek çiftlere çamaşır makinesi ve çeyiz seti hediye ediyor. Eşimin gelinlik saçı da Mimar Sinan Sosyal Tesisinde ücretsiz olarak yapıldı. Vatandaşın hizmetine sunduğu bu tesis için Başkanımıza minnettarız" diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER