© Baykuş Haber

Gelinin vefası: Karaciğer nakli olan dayısını gelinliğiyle hastanede ziyaret etti

SAMSUN'DA BİR GELİN, KARACİĞER NAKLİ OLAN DAYISINI DÜĞÜN GÜNÜ GELİNLİĞİYLE HASTANEDE ZİYARET EDEREK VEFA ÖRNEĞİ SERGİLEDİ.

Samsun'un Canik ilçesindeki özel bir olayda, bir gelin, düğün gününde hastanede tedavi gören dayısını gelinliğiyle ziyaret ederek vefa örneği sergiledi.

Türk Telekom Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Cengiz Çetinkaya, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde karaciğer nakli geçirdi. Bu nedenle yeğeni Kübra Öğrek ile Harun Dündar'ın düğün törenine katılamadı. Ancak bu durumu içine sindiremeyen gelin, düğün gününde hastaneye giderek dayısını ziyaret etti.

Gelin Kübra, "Dayım gelemezse ben yanına giderim" diyerek düğün öncesinde hastaneyi tercih etti. Karaciğer nakli olan dayısını gelinlik içinde hastanede ziyaret eden Kübra, onu büyük bir mutlulukla karşıladı. Dayı Cengiz Çetinkaya da yeğeninin bu jesti karşısında sevinçle dolup taştı.

Gelin ve damat, hastane ziyaretinin ardından düğün salonuna gitti. Düğün sırasında ise damadın arkadaşlarının takı töreninde kendisine mutfak önlüğü ve bulaşık süngerleri takmaları, misafirleri güldürdü. Bu özel anlar, hem duygusal hem de neşeli bir gün yaşanmasını sağladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER