© Baykuş Haber

Gemiciler Ortaokulu görsel sanatlar sergisi gerçekleşti

ZONGULDAK’IN ÇAYCUMA İLÇESİNDE BULUNAN GEMİCİLER ORTAOKULU'NDA GÖRSEL SANATLAR DERSİ İÇERİSİNDE ÖĞRENCİLERİN YIL BOYUNCA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ÇALIŞMALARIN YER ALDIĞI YIL SONU SERGİSİ AÇILDI.

Çaycuma ilçesinde bulunan Gemiciler Ortaokulu, Görsel Sanatlar dersi kapsamında öğrencilerin tüm yıl boyunca gerçekleştirdiği sanatsal çalışmaların sergilendiği bir yıl sonu sergisi düzenledi. Sergi açılışı, Çaycuma Belediye Başkan Yardımcısı Mürsel Çoban, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, Şube Müdürü İsmail Çelebi, Gemiciler Mahallesi Muhtarı Recep Kabuk, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Okul Müdürü Resul Demir, sergi hakkında açılış konuşmasında, "2022-2023 eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin Görsel Sanatlar dersi öğretmeni Sezen Bekdemir öncülüğünde yıl boyunca gerçekleştirdikleri sanatsal çalışmaları içeren yıl sonu sergisine hoş geldiniz. Bu çalışmalar, öğrencilerimizin sanatsal yeteneklerini geliştirmeyi, estetik bir anlayış kazanmayı ve duygu, düşünce, zihinsel birikimlerini görsel bir biçimde ifade etmeyi amaçlamaktadır. Serginin hazırlanmasında ve sanatsal çalışmalarda emeği geçen başta görsel sanatlar öğretmeni Sezen Bekdemir ve tüm öğrencilere teşekkür ederim" dedi.

Ardından açılış kurdelesi kesildi ve öğrencilerin hazırladığı eserler sergilendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, sergide emeği geçen öğrencileri ve öğretmenleri tebrik ederek başarılar diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER