© Baykuş Haber

Genç horozlar, Bucayı gözüne kestirdi

DENİZLİSPOR, TFF GELİŞİM U17 LİGİ 2. GRUP 3. HAFTASINDA DEPLASMANDA BUCASPOR 1928 İLE YAPILACAK KARŞILAŞMAYA GALİBİYET PAROLASIYLA HAZIRLANIYOR.

Denizlispor, TFF Gelişim U17 Ligi 2. Grup 3. haftasında deplasmanda Bucaspor 1928 ile karşılaşacak ve galibiyet parolasıyla hazırlıklarını sürdürüyor. Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendiren Denizlispor U17 takımı, Buca 1928 deplasmanından puan ya da puanlarla dönerek üst sıralara tırmanmayı hedefliyor. Genç horozlar, Doğan Demircioğlu Stadı'nda Teknik Sorumlu Hüseyin Ateş yönetiminde çalışmalarını sürdürdü. Ekip, 5'e 2 oyunları ve duran top çalışmalarıyla hazırlıklarını sürdürdü. Denizlispor Alt Yapı ve Tüm Spor Okulları İdari Sorumlusu Ahmet Yıldırım da çalışmayı izledi ve teknik heyetle görüş alışverişinde bulundu.

Denizlispor U17 takımının yardımcı antrenörü Muhammet Arı, Bucaspor 1928 ile oynanacak maç öncesi yaptıkları hazırlıkları değerlendirdi. Arı, oyuncuların gelişimine odaklandıklarını ve sezona tam hazır olamadan başladıklarını belirtti. Ancak milli takım maçları nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirdiklerini ve oyuncuların gelişimine katkı sağladıklarını ifade etti. Arı, oyuncuların Bucaspor maçına tam konsantre olduğunu ve her maça ayrı ayrı odaklandıklarını vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER