© Baykuş Haber

Genç kadın bayram öncesi aldığı motosikletle ölüme gitti

MOTOSİKLETİN KAMYONA ÇARPMASI SONUCU MEYDANA GELEN KAZADA 27 YAŞINDAKİ MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ GENÇ KADIN YAŞAMINI YİTİRDİ.GÜZELLİK MERKEZİNDE ÇALIŞTIĞI BELİRLENEN HATİCE EBRU KAPLAN' IN MOTOSİKLETİNİ BAYRAM ÖNCESİ ALDIĞI BİLDİRİLDİ.

Manavgat ilçesinde motosikletin kamyona çarpması sonucu meydana gelen kazada genç bir kadın hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden kadının güzellik merkezinde çalıştığı ve motosikletini bayram öncesi aldığı öğrenildi.

Kaza, Alanya-Manavgat D-400 karayolunda gerçekleşti. Hatice Ebru Kaplan (27) isimli genç kadın, Alanya'dan Manavgat istikametine seyir halindeyken Karaöz kavşağında Osman A. tarafından kullanılan bir kamyona çarptı. Kazada ağır yaralanan Hatice Ebru Kaplan, 112 sağlık ekibi tarafından olay yerinde müdahale edildikten sonra hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Kazada yaşamını yitiren kadının, bir güzellik merkezinde çalıştığı ve motosikletini bayram öncesinde aldığı belirtiliyor. Kazayla ilgili olarak başlatılan incelemeler devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER