© Baykuş Haber

Gençlik Merkezi öğrencilerine kaynak kitap

ÇAYIROVA BELEDİYESİ, PROF. DR. NECMETTİN ERBAKAN KÜLTÜR MERKEZİ’NDE BULUNAN GENÇLİK MERKEZİ’NDE YKS’YE HAZIRLANAN MEZUN GRUBU ÖĞRENCİLERE KAYNAK KİTAP DAĞITTI.

Çayırova Belediyesi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde bulunan Gençlik Merkezi'nde YKS'ye hazırlanan mezun öğrencilere yardımcı olmak amacıyla kaynak kitap dağıtımı gerçekleştirdi. Önceki eğitim öğretim döneminde 119 gencin üniversiteye kabul edilmesini sağlayan Çayırova Belediyesi, yeni eğitim döneminde de YKS sınavına girecek gençlerin yanında olmayı sürdürüyor.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi, bu yıl sınava hazırlanacak mezun öğrencilere yönelik eğitimlere başladı. Mezun grubundaki öğrenciler, deneyimli bir öğretmen kadrosu eşliğinde, hayallerindeki üniversiteye girmek için yoğun bir çalışma dönemi geçirecekler. Öğrencilere konu anlatımları, soru çözümleri, deneme sınavları ve etütler gibi birçok destek sağlanacak.

Çayırova Belediyesi, eğitime büyük bir önem veriyor ve gençlerin eğitimlerine katkı sağlamak için çaba gösteriyor. Bu kapsamda, mezun öğrencilere sınava hazırlık kaynak kitaplarının dağıtımını gerçekleştirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER