© Baykuş Haber

Gençlik yatırımları hız kesmiyor

BURSA’DA GENÇLİK VE SPOR PROJELERİYLE GENÇLERİN AKTİVİTE ALANLARINI GENİŞLETEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, YENİBAĞLAR MAHALLESİ’NE KAZANDIRDIĞI GENÇLİK VE SPOR MERKEZİ TAMAMLANMA AŞAMASINA GELDİ. SON HAZIRLIKLARIN YAPILDIĞI MERKEZİN TEMMUZ AYI SONUNA KADAR TAMAMLANMASI PLANLANIYOR.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, gençlerin aktivite alanlarını genişletmeye yönelik projelerle Yenibağlar Mahallesi'ne Gençlik ve Spor Merkezi kazandırıyor. Bu projenin son hazırlıkları tamamlanma aşamasına geldi ve Temmuz ayı sonuna kadar hizmete açılması planlanıyor.

Yenibağlar Gençlik ve Spor Merkezi projesi kapsamında 1400 metrekarelik bir halı saha, 400 metrekarelik bir park, yürüyüş parkuru ve 200 metrekarelik iki katlı bir idari bina inşa edildi. İdari binada alt katta saha kullanıcıları için soyunma odaları, antrenör odası, çay ocağı ve ortak kullanım alanları bulunuyor. Üst katta ise 140 metrekarelik bir kütüphane, ders çalışma alanları, idari ofisler ve ortak kullanım alanları yer alıyor. Binanın çevresine 600 metrekarelik bir sert zemin oluşturulurken, bahçe düzenlemeleri ve otopark da projeye dahil edildi. Aynı zamanda merkezde haftanın belirli günlerinde diyetisyen ve psikolojik danışmanlık hizmetleri sunulacak.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, özellikle gençler için böyle bir tesisin bölgede büyük bir ihtiyaç olduğunu belirterek, projenin tamamlanma aşamasına gelindiğini ve kısa süre içinde hizmete açmayı planladıklarını söyledi. Aktaş, mahalle gençlerine bu yeni merkezin hayırlı olması dileğinde bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER