© Baykuş Haber

Gençte Yaz Spor Okullarının açılışı yapıldı

BİNGÖL’ÜN GENÇ İLÇESİNDE KAYMAKAMLIK İLE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN DESTEKLERİYLE BAŞLATILAN YAZ SPOR OKULLARI’NIN AÇILIŞI YAPILDI.

Bingöl'ün Genç ilçesinde, Kaymakamlık ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün destekleriyle başlatılan Yaz Spor Okulları programının açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, daire amirleri, antrenörler, sporcular ve aileler katıldı.

Yaz tatillerini değerlendirmek ve faydalı aktiviteler yapmak isteyen öğrenciler için düzenlenen Yaz Spor Okulları programının açılışında konuşan Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu, çocuklar ve gençlerin yaz tatillerini verimli bir şekilde geçirebilmeleri için çeşitli spor branşlarında kurslar düzenlediklerini ifade etti. Rafting, yüzme, jimnastik, tekvando, futbol gibi farklı branşlarda uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek olan yaz kurslarının yaklaşık 500 öğrenciye sporun inceliklerini öğrenme ve keyifli vakit geçirme fırsatı sunacağını belirtti. Kaptanoğlu, 2023 Yaz Spor Okulları programının çocuklar ve gençler için faydalı geçmesini diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER