© Baykuş Haber

Genel Sekreter Çiftçi Diyarbakırın yeni eğitim ve teknoloji merkezini inceledi

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETERİ ABDULLAH ÇİFTÇİ, BAĞLAR KOŞUYOLU PARKINDA BULUNAN ALİ EMİRİ BİLGİEVİ CEZERİ BİLİM MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, Bağlar Koşuyolu Parkı'nda bulunan Ali Emiri Bilgievi Cezeri Bilim Merkezi'ni ziyaret ederek, merkezde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Genel Sekreter Çiftçi, bu eğitim merkezinin Diyarbakır'a kazandırılmasının gençlerin ve çocukların eğitimine önemli bir katkı sağlayacağını vurgulayarak, merkezin teknoloji sınıflarını gezdi ve eğitmenlerden bilgi aldı. Diyarbakır'ın geleceğinin bu tür merkezlerden yetişecek gençlerle şekilleneceğine inandığını belirtti.

Ali Emiri Bilgievi Cezeri Bilim Merkezi, gençlere ve çocuklara ücretsiz eğitim imkanı sunarak Türkçe, matematik, fen ve teknoloji ile İngilizce dersleri veriyor. Ayrıca öğrenciler, birçok farklı kulüp faaliyeti ile gelişimlerini destekleyebiliyorlar. Bu merkezler, gençlerin yeteneklerini geliştirmelerine ve farklı alanlarda kendilerini keşfetmelerine yardımcı oluyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER