© Baykuş Haber

Genel sekreter cinayetinde müebbet talebiyle yargılanan sanığa 6 ay hapis cezası

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİNİN ESKİ GENEL SEKRETERİ MUHİDDİN SAĞLAM’IN 2012 YILINDA ÖLDÜRÜLMESİ OLAYIYLA İLGİLİ YÜRÜTÜLEN SORUŞTURMA ÇERÇEVESİNDE 10 YIL SONRA HAKİM KARŞISINA ÇIKARILAN VE MÜEBBET HAPİS CEZASIYLA YARGILANAN SANIK, SUÇ DELİLLERİNİ YOK ETME SUÇUNDAN 6 AY HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI.

Kastamonu Üniversitesi eski genel sekreteri Muhiddin Sağlam'ın 2012 yılında öldürülmesi olayının 10 yıl sonra tekrar açılan soruşturması sonucunda sanık, suç delillerini yok etme suçundan 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Bu gelişmeler, Sağlam'ın cinayetinin hala gizemini koruduğunu gösteriyor.

Olayın tekrar yargılanmasında, suç delillerinin nasıl değiştirildiği ve müvekkilin bu süreçte nasıl mağdur edildiği sorgulanıyor. Sanığın, suç delillerini yok etme suçundan cezalandırılmasına karar verilmiş olsa da Muhiddin Sağlam'ın cinayetiyle ilgili gizem sürüyor.

Avukat, adalet sistemine güvendiklerini ve müvekkilin mağduriyetinin giderilmesi için hukuki mücadeleyi sonuna kadar vereceklerini belirtiyor. Bu durum, cinayetin gerçek faillerinin bir gün ortaya çıkacağı umudunu taşıyor.

Cinayet, hala aydınlatılmayan bir sır olarak kalmaya devam ediyor, ancak adaletin tecelli edeceği umudu sürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER