© Baykuş Haber

(geniş haber)- Arnavutköy’de yolcu otobüsü ters yöne girip araçlara çarptı 

Ahmet YEŞİLMEN - Uğur ŞAHİN -  Taylan ERGÜN - İSTANBUL DHA - ARNAVUTKÖY’de karşı yöne geçen yolcu otobüsü, araçlara çarptı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Arnavutköy ilçesinde, karşı yöne geçen bir yolcu otobüsünün bir dizi araca çarpması sonucu meydana gelen kaza, dört kişinin hafif yaralanmasına neden oldu. Kaza, Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde saat 12.00 civarında gerçekleşti. Fethiye'den İstanbul'a seyahat eden Muzaffer Giden yönetimindeki yolcu otobüsü, ilerlerken önündeki aracın ani fren yapması üzerine arkadan çarpıştı. Bu çarpışmanın etkisiyle otobüsün sürücüsü Muzaffer Giden kontrolü kaybetti ve karşı yöne geçti. Otobüs, karşı yönde seyir halinde olan dört araca çarparak durabildi. Kazada, dört kişi hafif yaralandı.

Otobüs şoförü Muzaffer Giden, kaza anını şu şekilde anlattı: "Işıklar sarıya döndüğünde önümdeki araç durdu. Durmam gerekti, ama otobüs durmadı ve kontrolümü kaybettim. Sonuç olarak çarptım. Aniden durduğunda vurdum. İstanbul Otogarı'na gitmekteydim ve otobüste 7 yolcu bulunuyordu. Neyse ki yolcularımızda ciddi bir zarar yok."

(FOTOĞRAF)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER