© Baykuş Haber

Geri dönüşüm parkı misafirlerini bekliyor

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ GERİ DÖNÜŞÜM PARKI, MİNİKLERİ VE AİLELERİNİ BEKLİYOR. MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ, “OKULLAR TATİL, HAVALAR GÜZEL. DOYASIYA EĞLENEN ÇOCUKLARIMIZ PARKLARIMIZI DAHA DA GÜZELLEŞTİRİYOR” DEDİ.

Merkezefendi Belediyesi Geri Dönüşüm Parkı, şu sıralar minik ziyaretçileri ve ailelerini ağırlamak için hazır bekliyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz, "Okullar tatil, havalar güzel. Doyasıya eğlenen çocuklarımız parklarımızı daha da güzelleştiriyor" dedi.

Merkezefendi Belediyesi, ilçeye kazandırdığı tematik parklarla çocukların ve ailelerinin keyifli vakit geçirmesini sağlamaya devam ediyor. Servergazi Mahallesi'nde bulunan Geri Dönüşüm Parkı, atık malzemelerin metal, plastik, cam gibi malzemelerin yeniden değerlendirilmesiyle oluşturuldu. Şimdi ise havaların ısınması ve okulların tatil olmasıyla birlikte minik ziyaretçilere ve ailelere kapılarını açmış durumda.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ilçede yaşam alanlarını ve parkları geliştirmeye devam ettiklerini belirterek, "İlçemize birbirinden güzel üç tematik park kazandırdık. Çocuklarımız bu parklarımızda rahat, temiz, güvenli ve yeşillikler içinde oyun oynuyorlar. Okullar tatil, havalar güzel. Doyasıya eğlenen çocuklarımız parklarımızı daha da güzelleştiriyor. Çocuklarımız, Geri Dönüşüm Parkı'nda, atıkların dönüşümüyle yapılan bambaşka bir dünyayı keşfediyor" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER