© Baykuş Haber

Geri dönüşümdeki yangın idari binaya da sıçradı

MANİSA'DA TEKELİ GERİ DÖNÜŞÜM FABRİKASININ BAHÇESİNDE ÇIKAN YANGIN FABRİKANIN İDARİ BİNASINA DA SIÇRADI. RÜZGARIN ETKİSİYLE EKİPLERİN YANGINA MÜDAHALESİ ZORLAŞIRKEN, YANGINA HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALE DEVAM EDİYOR. YER YER PATLAMA SESLERİNİN DUYULDUĞU YANGININ ÇEVRE FABRİKALARA SIÇRAMAMASI İÇİN EKİPLERİN YOĞUN ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR.

Manisa'nın Yunusemre ilçesindeki Muradiye Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Tekeli Geri Dönüşüm Fabrikası'nın bahçesinde başlayan yangın, idari binaya sıçradı. Rüzgarın etkisiyle yangına müdahale zorlaşırken, yangın havadan ve karadan müdahale ile kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Patlama seslerinin aralıklarla duyulduğu yangının çevre fabrikalara sıçramaması için ekipler yoğun çaba harcıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa OSB'nin itfaiye araçlarının yanı sıra Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait arazözlerle toplamda 50'den fazla araçla yangına müdahale ediliyor. Yangın söndürme helikopteri de çalışmalara destek sağlıyor. Rüzgarın şiddeti nedeniyle yangınla mücadele zorlu bir hal alırken, patlama sesleri de endişe yaratıyor. Yangın, fabrikanın idari binasına da sıçradı. Çevre fabrikalar, yangının kendilerine sıçramaması için tedbirler alıyor.

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz de olay yerine giderek söndürme çalışmalarını yakından takip ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER