© Baykuş Haber

Gesi Mahallesinde 6 sokak asfaltlanıyor

İLÇENİN DAHA ESTETİK VE DAHA KONFORLU YOLLAR, CADDE VE SOKAKLARA KAVUŞMASI İÇİN SAHADA ÇALIŞMAYA DEVAM EDEN MELİKGAZİ BELEDİYESİ, GESİ MAHALLESİ'NDE 6 SOKAKTA ASFALT YOL ÇALIŞMASI YAPIYOR.

Melikgazi Belediyesi, ilçenin estetik ve konforlu yollarını, caddelerini ve sokaklarını iyileştirmek amacıyla Gesi Mahallesi'nde 6 sokakta asfalt yol çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, çalışmalar hakkında bilgi verdi ve ilçenin gelişimine dikkat çekti.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, "Yeni asfalt sezonu çalışmalarımız başladı. Altyapıdan üstyapıya, sağlıktan eğitime, sosyal projelere kadar birçok alanda yaptığımız çalışmalar, vatandaşlarımızın takdirini kazanıyor. İlçemiz, sürekli büyüme ve gelişme gösteren bir konumda. Biz de vatandaşlarımızın taleplerine hızlı yanıt vermek için gece gündüz demeden sürekli çalışıyoruz. Mahallelerimizin asfalt ihtiyacını karşılamak için ekiplerimiz, ilçemizin dört bir yanında yoğun bir çaba gösteriyorlar. Bu çalışmalar sayesinde mahallelerimiz daha modern ve estetik bir görünüme kavuşacak. Büyüyen ve gelişen ilçemizde yol ve kaldırım ihtiyacını karşılamak için yoğun bir çaba içerisinde olan ekiplerimize teşekkür ederim. Gesi Mahallesi'nde bulunan 2410, 2392, 2396, 2405, Şengül ve Tufan Sokak'ta kaldırım ve asfalt çalışmaları sürüyor. Toplamda 2600 ton asfalt kullanılarak 3,5 kilometre yol yapılacak. Tüm bu hizmetler, hemşehrilerimize ve Melikgazi ilçemize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER