© Baykuş Haber

Getirin su markası Kuzeyden spora desteklerini sürdürüyor

Getir'in su markası Kuzeyden, spora ve sporcuya olan desteğini sürdürerek voleybol ve basketbol branşlarında milli takım seviyesinde sponsorluklarını devam ettiriyor. Getir, Avrupa'nın ilk decacorn'u olarak market ürünlerinin teslimatını yapan bir platformdur.

Kuzeyden, toplumsal gelişime katkı sağlamak amacıyla spora verdiği önemi vurguluyor. 2018 yılından bu yana Türkiye Basketbol Federasyonu ve Türkiye Voleybol Federasyonu'na resmi su sponsoru olarak destek veren Kuzeyden, aynı zamanda Türkiye Basketbol ve Voleybol Milli Takımları'nın da resmi su sponsorluğunu üstleniyor. Basketbol alanında erkeklerde Ümit (U20), Genç (U19, U18), Yıldız (U16, U15) kategorileri, kadınlarda ise Ümit (U20), Genç (U18) ve Yıldız (U16, U15) kategorilerine destek sağlıyor. Ayrıca, voleybol alt yaş gruplarına sponsorluk yaparak gelişim çağındaki çocukların yer aldığı spor okullarına destek veriyor.

Kuzeyden ayrıca, milli sporcuların hayata geçirdiği 'Cedi Osman Academy', 'Güler Legacy', 'Bahar Toksoy Guidetti Academy', Özge Kırdar ile 'Sosyal Ben Voleybol Takımı' ve Birkan Batuk ile 'Sosyal Ben Basketbol Takımı' gibi projeleri destekliyor.

Şirketin odak noktası, toplum sağlığı ve sürdürülebilirlik olduğu için, Kuzeyden son yıllarda Türkiye'deki yangınlardan etkilenen Balıkesir, Çanakkale, Hatay, İzmir ve Muğla illerinin ağaçlandırılmasına katkı sağlamak amacıyla '50 bin fidan ile 5 orman' projesini hayata geçirdi. Ayrıca, doğal su kaynaklarının korunmasına yönelik olarak plastik atıkların azaltılmasına büyük önem vererek ambalajlama süreçlerine yatırım yaparak bir yılda yaklaşık 50 ton plastik kullanımını engelledi. Bu şekilde, çevreye duyarlılık konusunda taşıdığı sorumluluğu yerine getiriyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER