© Baykuş Haber

Geyvenin kırsalına 14 kilometre yeni beton yol

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Geyve ilçesinde bulunan Saçlık, Küp, Kızılkaya ve Maksudiye mahallelerini merkeze bağlayan 14 kilometrelik beton yolun inşaatını büyük ölçüde tamamladı. Bu yol çalışmaları, Geyve'de son günlerde hızla devam ediyor.

İslak beton yol tekniği uygulanan grup yolları, kırsal bölgeleri merkeze bağlayan yollarda sürücülerin konforlu ve güvenli bir yolculuk yapmalarına olanak sağlıyor. Yol Bakım ve Koordinasyon Dairesi Trafik Şube Müdürlüğü tarafından üretilen reflektörlü yol kenarı dikmeleri, beton yolunun inşası sırasında sabitlenerek sürüş güvenliğini gündüz ve gece boyunca yükseltiyor.

Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri, Saçlık, Küp, Kızılkaya ve Maksudiye Mahallelerinde toplamda 10 bin 500 metrelik güzergahı beton yola dönüştürdü. Bu çalışmalar kapsamında toplamda 11 bin metreküp beton kullanılarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Proje güzergahındaki çalışmalar tamamlandığında toplamda 14 kilometrelik bir beton yol hizmete alınmış olacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER