© Baykuş Haber

Ghezzal: Galibiyet dışında bir şey düşünmüyoruz

İSTANBUL, (DHA) - Beşiktaş futbolcusu Rachid Ghezzal, Fenerbahçe derbisi öncesinde yaptığı açıklamada, "İyi oyunculara karşı oynayacağız ve galibiyet dışında bir şey düşünmüyoruz. Bu maçtan 3 puan çıkarmak, sezonun geri kalanı için büyük bir özgüven kazandırır" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Rachid Ghezzal, bugünkü antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ghezzal, "Gerçekten çok önemli bir maça çıkacağız. Derbiler, bizim, kulüp ve taraftarlar için her zaman önemlidir. Yüzde yüzümüzü bu maça vereceğiz. Sakatlıktan döndüğümden beri iyiyim. Form grafiğim yükseliyor. Kendimi iyi hissediyorum ve yüzde yüzümü vereceğim. Deplasmanda taraftarlarımızın bizimle olmaması kötü, ama güvenlik nedeniyle olduğunu tahmin ediyorum. Biz elimizden geleni yaparak deplasmanda 3 puan alıp taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Ghezzal, teknik direktörleri Şenol Güneş ile iyi bir ilişkileri olduğunu belirterek, "İletişimimiz çok iyi. Sürekli bana sorular soruyor. Sakatlıktan sonra da takip etti. İlişkimiz gerçekten iyi. Konuştuğumuz şeyleri yapıyoruz, genellikle uyguluyoruz. Ortak hedefimiz takıma fayda sağlamak. Zor bir sezon oluyor, uzun bir sakatlıktan döndüm. 9-10 maç kadar var sezonun bitmesine gerçek seviyeme ulaşmayı hedefliyorum. Elimden geldiğince takımıma yardımcı olmaya çalışacağım. Sakatlık sonrası dönüş kolay değil, ama şu an iyiyim ve mutluyum" dedi.

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi, Fenerbahçe'nin ise Galatasaray'ı kovaladığını dile getiren Ghezzal, "Elimizden geleni yapıp, sonrasında matematiksel olarak işler nereye gidiyor bakacağız. Hatay ve Gaziantep maçıyla ilgili bir karar alınırsa, ligi daha iyi bir şekilde bitirmek için elimizden geleni yaparız" şeklinde konuştu.

Sakatlığının ardından dönmek zor olduğunu ifade eden Ghezzal, "Bu tür ameliyatlar sonrasında geri dönmek zor oluyor. Kariyerimin başlarında benzer bir ameliyat geçirmiştim. Şu an mutluyum, futbol oynayabiliyorum. Takıma faydalı olmak istiyorum" dedi.

Son olarak, derbi maçlarının puan kazanma hedefleri olduğunu vurgulayan Ghezzal, "Bu maçlarda puanlar kazanmak hedefimiz. İnşallah bu hafta sonu taraftarlarımıza 3 puan hediye edeceğiz" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER