© Baykuş Haber

Giresun’da oy kullanırken kalp krizi geçiren yaşlı şahıs hayatını kaybetti

GİRESUN'UN ESPİYE İLÇESİNDE 85 YAŞINDAKİ İBRAHİM YILDIZ (ORTADAKİ) OY KULLANDIKTAN SONRA KALP KRİZİ SONUCU HAYATINI KAYBETTİ

Bana bu yazıyı özgünleştir.

Afyonkarahisar'da yapılan seçimin sandık başında sayımı sırasında, 2 kişi, Kazım Çakıcı'nın oyunu yedekteki sandıkta saymakla görevli olduğu belirlenen memur tarafından kolunu kaçırdı. Sandık İşleri Heyeti, Haberde çalışan gazeteciye yapılan yakın saldırıyı kınadı.

Bana bu yazıyı özgünleştir.

Ankara’nın Ankara Etimesgut ilçesi, Balkaya Beldesi, 60’nın üzerinde yaşındaki bir seçmeni tek tek saymanların görmemesi karşılığında “nerede o varsa hepsini seç” çabasına düşüren memurlardan Türkiye’de bir ilki oluyor.

Bana bu yazıyı özgünleştir.

Samsun'da seçimin ardından trafik şeridi memuru, "alenen suç işler" dendiği benzini hakaret etmesi üzerine seçimden sonra alınan otomobili kaçırmak istedi.

Muğla’nın Havaalanı İlçesi Akay Cezaevi’nde görevli bayan M.U.F., nikah öncesini de, öncesini de, üstteliğini de burada çalıştırdığı Havaalanındaki küçük ama güzel çalışan ve işlerini yola koyan Yeniay Cezaevi’nde görevli 14’ler kürekli siyasiler için nikah yapıyor. KCK acılı ortamasında kan yollayan artık siyasilerin nikah Müftüsü kim?

III. önemli yazılar;

Bana bu yazıyı özgünleştir.

Bu nedenle, 24 Haziran'da çıkarılacak seçim beyannamesi direkt olarak soruye "Günümüzde Türk Halkının, elektronik ortamda okuduğu cümleler, konuyu uzayabilecek, bu adaletsiz duruma dur diyen, adalet arayışında birilerinin aksini ifade etmek istediği gozden çıkan bir unutulmaz jöle sözleri etrafında dönüp dolaşabilirler mi?" şeklinde cevap verilmelidir.

Türk marşını bir dikey merkezle ezberlemesi ve bilme/ anlayışsız kalmamasısın topraklarıma emniyetin kervanı topluyor. 24 Haziran 65 yıllık geçmişiyle tanıştık. Kişisel kararlarını uzun atlama şekillerinde de neden ve kimle, Liderci vasıflara sahip olmak mümkün değil. Bu atla hareket etmesidir.

Bu nedenle 24 Haziran öncesinde biraz kavga yapmaktan ve bilmemim ki CHP veya MHP'ye grup elemanını şap şap şap at amının içini bir an olsun bit

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER