© Baykuş Haber

Giresunda şüpheli paket alarmı

GİRESUN’DA ÇÖP KUTUSUNUN YANINA BIRAKILAN ŞÜPHELİ PAKETİ POLİSLERİ HAREKETE GEÇİRDİ. İMHA EDİLEN KUTUDA KAYDA DEĞER BİRŞEY ÇIKMADI.

Giresun şehir merkezinde, Gazi Caddesi üzerinde bulunan Şeyh Keramettin Camii önündeki çöp kutusunun yanına bırakılan şüpheli bir paket, vatandaşlar arasında paniğe neden oldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, bölgeyi güvenlik önlemleriyle çevreledi. Çevredeki iş yerleri tahliye edildi ve bomba imha ekipleri olay yerine çağrıldı.

Şüpheli paket fünye ile kontrollü bir şekilde patlatıldı, ancak içinde herhangi bir tehlikeli madde bulunmadığı anlaşıldı. Ardından Gazi Caddesi trafiğe açıldı.

Olayın detaylarına dair bir güvenlik kamerasının kaydında, saat 15:30 sularında bir temizlik görevlisi çöp kutusundan çıkardığı poşeti açarak içindeki ayakkabıyı aldı. Ayakkabının kutusunu tekrar çöp kutusuna bıraktıktan sonra alandan uzaklaştığı görüldü. Aynı temizlik görevlisi, fünye patlatıldıktan sonra çevreye saçılan çöp parçalarını temizledi.

Sonuç olarak, şüpheli paketin herhangi bir tehlike içermediği ve olayın temizlik görevlilerinin dikkatsizliği sonucu yaşandığı anlaşıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER