© Baykuş Haber

Giresunspor, küme düşmenin kaldırılması için TFFye başvurdu

Giresunspor Kulüp Başkanı Nahid Yamak, Süper Lig'de küme düşmenin kaldırılması için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurduklarını açıkladı. Yamak, ayrıca takımın başına getirdikleri Teknik Direktör İrfan Buz'un performansından memnun olduklarını belirtti ve taraftarlardan özür diledi.

Başkan Nahid Yamak, bir basın toplantısında takımlarının performansı ve geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu. İrfan Buz'un takımın başına gelmesinin ardından 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldıklarını ifade eden Yamak, eski hocayı hızlı bir şekilde değiştirmemelerinin büyük bir hata olduğunu kabul ettiğini dile getirdi ve bu sorumluluğu kulüp başkanı olarak üstlendiğini belirtti.

Liglerin henüz tescil edilmediğini ve Süper Lig'de düşmenin kaldırılması için Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi başvuruda bulunduklarını açıklayan Yamak, depremin hem maddi hem de manevi etkilerinin takım üzerinde olduğunu vurguladı. Ayrıca, diğer takımların deprem nedeniyle ligden çekilen takımlardan transferler yaptığını ve bu durumun rekabeti etkilediğini söyledi.

Başkan Yamak, Teknik Direktör İrfan Buz ile takımın iyi bir ivme yakaladığını ve oyuncuların idmanlarda daha performanslı olduklarını ifade etti. Ancak takımın desteklenmesi gerektiğini ve büyük bir desteğe ihtiyaç duyulduğunu belirtti. Ayrıca, takımın Süper Lig'de kalmak için mücadele ettiğini ve bu konuda umutlarının olduğunu dile getirdi. Takımın bazı oyuncularını tutma şanslarının daha fazla olabileceğini ifade etti ve bu süreçte destek olunmasını istedi.

Başkan Yamak, Giresunspor'a destek olabilecek bir grup veya kişi olduğu takdirde istifa edebileceğini açıkça ifade ederek, takımın kurtulması için her türlü çabanın gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER