© Baykuş Haber

Giresunun Duroğlu beldesinde selin ardından temizlik çalışmaları başladı

GİRESUN MERKEZE BAĞLI DUROĞLU BELDESİNDE ŞİDDETLİ YAĞIŞLARIN OLUŞTURDUĞU SEL, SU BASKINLARI VE HEYELANLARIN İZLERİNİ SİLMEK İÇİN BELDEDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI BAŞLATILDI.

Giresun'un Duroğlu beldesinde meydana gelen şiddetli yağışların neden olduğu sel, su baskınları ve heyelanların ardından temizlik çalışmaları başladı. Sular altında kalan ev ve iş yerlerinden su tahliye işlemleri gerçekleştirilirken, sokak ve caddelerdeki çamur ve su birikintileri temizleniyor. Ayrıca su altında kalan araçlar da kurtarılmaya çalışılıyor.

Duroğlu Belde Belediye Başkanı Halil Çetin, geçmişte dere taşkınları yaşadıklarını ancak bu kez benzeri bir afetle karşı karşıya olmadıklarını ifade etti. Başkan Çetin, sel felaketi sonucunda oluşan su ve çamur birikintilerinin beldenin her tarafında temizlenmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca yaşanan afet sonrası gerekli yardımların devlet tarafından yapıldığını ve çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Çetin, "Ulaşılması gereken herkese ulaştık, yardıma muhtaç insanlara yardım ettik, tahliye edilmesi gerekenleri tahliye ettik. Devletimiz yanımızda ve gerekli yardımları sağlıyor. Allah bir daha böyle bir afet yaşatmasın." dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER