© Baykuş Haber

Gökova-Yatağan karayolunda tatilcilerin araç yoğunluğu arttı

9 GÜNLÜK BAYRAM TATİLİNİN SON GÜNÜNDE TATİLCİLERİN GERİ DÖNÜŞLERİ DEVAM EDERKEN, 50 KİLOMETRELİK GÖKOVA-YATAĞAN KARAYOLU ÜZERİNDEKİ TRAFİK IŞIKLARI ARAÇ YOĞUNLUĞU NEDENİYLE İPTAL EDİLDİ, TRAFİK EKİPLERİ TRAFİĞİ MANUEL YÖNLENDİRME YAPMAYA BAŞLADI.

Bayram tatilinin son gününde tatilcilerin geri dönüşleri devam ediyor. Muğla'nın en çok tercih edilen tatil bölgelerinden biri olan Gökova-Yatağan karayolu üzerindeki trafik ışıkları, artan araç yoğunluğu nedeniyle iptal edildi. Bu noktada polis ekipleri trafiği yönlendiriyor.

Muğla, yerli turistlerin bayram tatili için tercih ettiği önemli bir destinasyon olduğundan, tatilcilerin dönüş trafiği yoğun bir şekilde sürüyor. Cuma akşamı başlayan dönüş trafiği, bu gece saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor. Sadece tatilcilerin dönüşü değil, aynı zamanda yeni tatilcilere Muğla'ya giriş de devam ediyor.

Muğla'nın genelindeki karayolları iki yönlü olarak yoğun bir araç trafiğine sahne olurken, sürücülerin trafik ışıklarında beklememeleri için trafik ekipleri tarafından yönlendiriliyor. Özellikle Fethiye-Marmaris karayolu üzerindeki Gökova kavşağından başlayarak Muğla çıkışına kadar olan şehir içi ve bölge trafik sorumluluğundaki trafik ışıklarının hepsi trafik ekipleri tarafından yönetiliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER