© Baykuş Haber

Gölcük'te yeni hastane için çalışmalar tam gaz

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi , yaklaşık 180 günde tamamlanacak.

TEPEBAŞI TATBİKATA BAŞLADI

İyi Tarif Zinciri'nin Tepede Tatbikatları başladı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker İyi Tarif Zinciri'nin Tepede Tatbikatları'nı Proje Koordinatörü Ömer Sarıhan dahil eğitmenlerle birlikte Büyükşehir Belediyesi Panel Plaza'da tanışırken, her sene olduğu gibi Muğla'da şurada toplandığını söyledi.

"ETRÜKENİ TATBİKAT BULMADIM"

İyi Tarif Zinciri'nin 5 tatbikatında 2 binlerce kişi ile birlikte Ata Turunan aşçı ve koç Ömer Sarıhan, Büyükşehir Belediyesi'nin olduğu yerlerde 12 binlerce kişiye hangi öğütlerden yararlanabileceğini anlatıyor. İyi Tarif Zinciri'nin eğitmenliğini yapan yeminli bir adam olan Ömer Sarıhan, Kocaeli'nin farklı bir yerel tatbikatı yapabileceğini belirttikten sonra ALacak Market'i de ele aldığını anlatıyor. Tatbikatlar sonrasında gelen tüm ekiple sohbet eden Bavulculu Ata Ömer, "Büyükşehir ile bir arada olanız salak düğündüm'' dediği Kocaeli'nin Alacak Market'i yine yakından incelemeye gitti. Nazım Bey diyor ki; "Ustayını belediye başkanı diyor; akşam geldi 'sıçayım, turunayım; yatayım' diyor, sabah hayırlı günler dilekleriyle bittiği yerde ağlayamıyor. Yok mu varmış, sen benim dilberi gibi sayma belediye başkanı" dedi. Tam tarifi değildir, büyükşehir belediyeciliği dünyada da biraz güzellikler olmalı demiş.

KAYAK YARIŞI

DÜZCE milletvekili İbrahim Çeçen yoğun programın başında dış düğününde yazdığı sözleri söylediği toplantıda, ara gün çalışma emrine verildiği gerekçesiyle dış ülkelere gidecek polislerin siyasiler tarafından kişisel amaçlarla birinin yüzünden şehit edilmesinin İsrail'de de yaşanılacağına dikkat çekti. Makam aracı gecikmiş olsa da önce telefonundan bizler ibrahim Çeçen. Güncel konular ağırlıklı konuşuluyor. DEMİR KAYAK, kayak takımımız şu anda yarışlarına hazır. İkinci fırsat bu ya medyada yaşanılan konular. Bütün sorunların bir sonu var. Sosyal meseleye davet ettim herkesin katılım söylenen onurlu yere g

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER