© Baykuş Haber

Gölyaka bağlantı yoluna inceleme

DÜZCE’NİN GÖLYAKA İLÇESİ ÇEVRE YOLUNDA YAŞANAN HEYELAN SONRASI BAŞLAYAN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR. MİLLETVEKİLİ ERCAN ÖZTÜRK, İL GENEL MECLİS BAŞKANI FAZLI KOÇ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEYİP BİLGİ ALDI.

DÜZCE (İHA) – Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen heyelan sonrası başlatılan çalışmalar, hızla ilerliyor. Milletvekili Ercan Öztürk ve İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç, bu çalışmaları yerinde inceleyerek güncel bilgiler aldılar.

Gölyaka Çevre Bağlantı Yolu, geçmişte birkaç kez çökme sorunu yaşamıştı ve bu sefer de benzer bir sorunla karşı karşıya kalmıştı. Karayolları bölge müdürlüğü ekipleri, çökme yaşanan bölgede geniş çaplı bir çalışma başlatmışlardı. Bu çalışma kapsamında, yaklaşık 3 metre derinliğe kadar kazı yapılarak yol dolgu malzemesi ile dolduruluyor. Dolgu işlemi tamamlandıktan sonra, kayalarla yol desteklenerek asfaltlama çalışmalarına geçilecek.

AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk ve İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç, çevre yolundaki heyelan bölgesinde incelemelerde bulundular ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Yolun en kısa sürede tamamlanarak trafiğe açılması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER