© Baykuş Haber

Gönende uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama, 4 gözaltı

BALIKESİR'İN GÖNEN İLÇESİNDE, İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ TARAFINDAN DÜN GERÇEKLEŞTİRİLEN OPERASYONDA, UYUŞTURUCU İMAL VE TİCARETİ SUÇUNDAN YAKALANAN 1 KİŞİ TUTUKLANDI, UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMIYLA İLGİLİ 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI.

Balıkesir’in Gönen ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından dün gerçekleştirilen operasyonda, uyuşturucu imal ve ticareti suçundan yakalanan 1 kişi tutuklandı, uyuşturucu madde kullanımıyla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.


Operasyon kapsamında emniyet güçleri, şüphelilerin üzerinde ve adreslerinde yaptıkları aramalarda 16 gram bonzai ve 2 gram metanfetamin maddesi ele geçirdi. Uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen 1 şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Uyuşturucu kullanımıyla ilgili gözaltına alınan 4 kişi hakkında ise yasal işlemlerin devam ettiği öğrenildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, uyuşturucu madde kullanımını ve ticaretini önlemek amacıyla çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER