© Baykuş Haber

Gönlü zengin iş insanı Erdemoğlu

GÖNLÜ ZENGİN İŞ İNSANI ERDEMOĞLU

Capital dergisi tarafından her yıl düzenlenen "Gönlü Zengin 50 İş İnsanı" çalışmasında, Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu 10. sırada yer aldı. İbrahim Erdemoğlu, eğitim tesisleri, sağlık tesisleri ve öğrenci bursları gibi birçok hayır işine öncülük ederek bu prestijli listeye girmiş oldu. Kendisi ve şirketi için servetin sınırı olmadığını, ancak mükafatının hizmet etmek olduğunu vurgulayan Erdemoğlu, Merhum Mehmet Erdemoğlu'dan aldıkları öğütlerle bu başarıya ulaştıklarını ifade etti.

İbrahim Erdemoğlu, "Önceliğimiz eğitim, sağlık ve ihtiyaç sahipleridir. Babamız Merhum Mehmet Erdemoğlu'nun bize mirası olan 'Servetin sınırı yoktur, mükafatı vardır' prensibiyle, vatanımıza, milletimize ve devletimize daha iyi ve daha fazla hizmet etmeyi amaçlıyoruz. Bu çerçevede deprem gibi acil durumlarda milletimizin yanında ve emrinde olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Erdemoğlu, eğitim başta olmak üzere birçok ilde devam eden yatırımlardan da bahsederek, Gaziantep'te üç okul inşaatı, Adıyaman'da iki okul inşaatı, Trabzon'da spor okulu ve kompleksi inşaatı, Adıyaman Besni ilçesinde Meslek Yüksek Okulu inşaatı, Adana'da iki kreş inşaatının devam ettiğini ve Nurdağı, İslahiye ve Besni ilçelerinde öğretmen evlerinin inşaatlarının sürdüğünü belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER