© Baykuş Haber

Gönül Köşkü Huzurevinde bayram kutlaması

KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANI TURGUT ALTINOK, KURBAN BAYRAMI KUTLAMA ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA BELEDİYEYE BAĞLI GÖNÜL KÖŞKÜ HUZUREVİ SAKİNLERİ İLE BULUŞARAK ONLARIN BAYRAMINI KUTLADI.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Kurban Bayramı'nı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Gönül Köşkü Huzurevi sakinleriyle buluşarak onların bayramını paylaştı. Yaşlılara hitaben yaptığı konuşmada Altınok, huzurevi sakinleriyle bayramı kutlamaktan duyduğu büyük mutluluğu ifade etti.

Başkan Altınok, yaşlıların saçlarındaki her ak teline ülkeye verdikleri emekleri ve yüreklerini yansıttığını vurgulayarak, huzurevinin onlar için kendi evleri, yuvaları olduğunu belirtti. Ana ve baba dualarının büyük önem taşıdığını dile getiren Altınok, yaşlıların dualarını alabiliyorlarsa şanslı olduklarını söyledi.

Ayrıca, Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Genel Başkanı Gürgen Dural'a teşekkür eden Altınok, huzurevi inşaatında emeği geçenleri de anarak bayramın insanlığa hayır getirmesini diledi.

Başkan Altınok, konuşmasının ardından huzurevindeki yaşlıların ellerini öpüp hediyeler vererek bayramlarını kutladı. Programda ayrıca şarkılar ve türkülerle hoş bir vakit geçirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER