© Baykuş Haber

Görev yaptığı karakolun duvarına motosikletle çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

DİYARBAKIR’IN HAZRO İLÇESİNDE DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETMESİ SONUCU KONTROLÜNDEN ÇIKAN MOTORUN SÜRÜCÜSÜ JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ OSMAN ÖNTEMEL HAYATINI KAYBEDERKEN, ARKA KOLTUKTA OTURAN ARKADAŞI İSE AĞIR YARALANDI.

Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde trajik bir kaza meydana geldi. Jandarma Uzman Çavuş Osman Öntemel, motosikletiyle seyrederken direksiyon hakimiyetini kaybederek kontrolden çıktı. Bu korkunç kazada, Uzman Çavuş Osman Öntemel hayatını kaybederken, arka koltukta oturan arkadaşı ağır yaralandı.

Kaza, Hazro ilçesinde saat 20.00 sıralarında gerçekleşti. İlçede görev yapan Jandarma Uzman Çavuş Osman Öntemel, idaresindeki motosikletle seyir halindeyken, maalesef direksiyon kontrolünü yitirdi ve kaza meydana geldi. Motosiklet, kontrolsüz bir şekilde ilerleyerek görev yaptığı karakolun duvarına çarptı.

Kaza sonucu, Uzman Çavuş Osman Öntemel olay yerinde yaşamını yitirirken, arkasında oturan arkadaşı ise ağır yaralandı. Haber üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı, adının öğrenilemediği şekilde ilk müdahalesinin ardından Dicle Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Öte yandan Uzman Çavuş Osman Öntemel'in cansız bedeni ise otopsi için morga götürüldü.

Polis ekipleri, bu üzücü kaza olayıyla ilgili olarak soruşturma başlattı. Bu tür trajik olaylar, trafik kurallarına uyma ve dikkatli sürüşün ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatmaktadır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER