© Baykuş Haber

Göreve yeni başlayan Kaymakam Çelik deprem konutlarını inceledi

CUMHURBAŞKANLIĞI KARARNAMESİ İLE ADAKLI İLÇE KAYMAKAMLIĞINA ATANAN KORAY ÇELİK 2020 YILINDA MEYDANA GELEN DEPREM SONRASI YAPIMI DEVAM EDEN KONUTLARI YERİNDE İNCELEDİ.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Bingöl'ün Adaklı İlçe Kaymakamlığı'na atanmış olan Koray Çelik, 2020 yılında yaşanan depremin ardından yapımı devam eden konutları sahada inceledi.

Adaklı İlçe Kaymakamı Koray Çelik, 14 Haziran 2020 tarihinde Bingöl'ün Karlıova ilçesinde meydana gelen 5.7 büyüklüğündeki depremin sonrasında, TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) tarafından inşa edilen yeni afet konutlarını sahada incelemek üzere çalışma başlattı. Yüklenici firma yetkililerinden projenin güncel durumu hakkında detaylı bilgi aldıktan sonra, konutları yerinde ziyaret ederek inşaat sürecini yakından izledi.

Bu önemli inceleme, deprem sonrası evlerini kaybeden ve yeni konutlara yerleştirilmesi gereken vatandaşların ihtiyaçlarını daha iyi anlamak ve bu süreçte destek sağlamak amacıyla yapıldı. Kaymakam Çelik, konutların inşaat aşamasını yakından takip ederek bölge halkının güvenli ve sağlıklı konutlara kavuşmalarına katkıda bulunmayı hedefledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER