© Baykuş Haber

Görme Engelliler Spor Kulübü ulaşımı kolay bir salon arıyor

ESKİŞEHİR’DE FAALİYET GÖSTEREN VE FARKLI İLLERDEKİ GÖRME ENGELLİ VATANDAŞLARIN SPORA KAZANDIRILMASI İÇİN ÇABALAYAN ESKİŞEHİR GÖRME ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ, KOLAY ULAŞIM SAĞLANABİLEN BİR SPOR SALONUNDA ÇALIŞMAK İSTİYOR.

Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü, 20. yılını kutlarken yeni sporcular yetiştirmek ve gelişmek için daha uygun bir spor salonu talep ediyor. Kulüp Başkanı Caner Oyman, sporcuların kolaylıkla ulaşabileceği bir spor salonu istediklerini dile getirdi. Şu anki salonlarının ulaşımı zor olduğundan bazı sporcuların sorun yaşadığını ifade eden Oyman, spor salonu ihtiyaçlarının futbol, futsal ve goalball branşlarında olduğunu belirtti.

Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü, Atatürk Lisesi'nin salonunu uzun yıllardır kullanıyordu ancak son zamanlarda salon saatlerinde yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle spor faaliyetlerinin aksadığını ifade etti. Oyman, Atatürk Lisesi yönetimine teşekkür ederek, geçmişte kendilerine büyük destek verdiklerini belirtti. Ancak son zamanlarda salon kullanımı ile ilgili yaşanan problemler nedeniyle alternatif bir çözüme ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Kulüp, Eskişehir'deki sporcuları için uygun bir spor salonuna kavuşmayı umuyor ve görme engelliler için sporun önemini vurguluyor. Kulüp Başkanı Caner Oyman, Eskişehir'in spor salonu açısından sorunlar yaşadığını ve bu sorunu çözecekleri umuduyla yeni bir spor salonu taleplerini dile getiriyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER