© Baykuş Haber

Göztepe 98. yaşını büyük bir coşkuyla kutladı

İZMİR’İN KÖKLÜ KULÜPLERİNDEN OLAN GÖZTEPE, KURULUŞUNUN 98. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI.

İzmir'in köklü spor kulüplerinden biri olan Göztepe, kuruluşunun 98. yıl dönümünü coşkuyla kutladı. Sarı-kırmızı renklere gönül veren sadık taraftarlar, bu özel günde Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda bir araya geldi ve geceyi muhteşem bir atmosferle aydınlattılar.

Göztepe Spor Kulübü, 98. yılını kutlama sevinci içindeydi. Sarı-kırmızı renklere tutkulu bir bağlılıkla sahip olan taraftarlar, akşam saatlerinde Göztepe Sahili, Güzelyalı Parkı ve Göztepe Köprüsü gibi sembolik mekanlarda buluşmaya başladılar. Taraftarlar, toplandıktan sonra coşkuyla Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na yürüdüler.

Saatler ilerledikçe taraftarlar Göztepe marşları söyleyerek atmosferi daha da coşkulu bir hale getirdiler. Saat 22.00 itibarıyla ise Göztepe Köprüsü'nün bulunduğu bölgeye gelerek meşalelerini ardı ardına yakarak muhteşem bir görsel şölen sundular. Göztepe taraftarları, yaktıkları meşalelerle geceyi aydınlatmanın yanı sıra kulüplerine olan sevgi ve bağlılıklarını da en iyi şekilde ifade ettiler. Ayrıca, Göztepe şarkılarıyla coşkuyu doruklara taşıdılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER