© Baykuş Haber

Göztepe CEO’su Ivan Mance: 100’üncü yılda Süper Lig’de olmak istiyoruz

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA) - Milli aranın ardından 1’inci Lig’de pazar günü Gürsel Aksel Stadı’nda Bandırmaspor’u konuk edecek Göztepe’nin CEO’su Ivan Mance ile oyuncular İsmail Köybaşı ve Mame Diouf değerlendirmelerde bulundu. Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir aray gelen Hırvat spor adamı Mance, ”Kulüp olarak bizim tek hedefimiz Süper Lig’e dönmek” dedi. Hedefleri için takımın sahada her şeyini vereceğini dile getiren Mance, ”Önümüzdeki sezon bizim 100’üncü yılımız. Bizim için çok önemli bir yılda hedefimiz ve hayallerimiz var. Bu hayali gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Milli aranın ardından Göztepe'nin CEO'su Ivan Mance ile futbolcular İsmail Köybaşı ve Mame Diouf, 1. Lig'de Bandırmaspor ile oynayacakları maç öncesi değerlendirmelerde bulundu. İvan Mance, kulüp olarak tek hedeflerinin Süper Lig'e dönmek olduğunu vurgulayarak, önümüzdeki sezonun kulüp için çok önemli olduğunu ifade etti. Geçen sezon Göztepe'nin ruhunu yansıtan bir ekip oluşturmayı hedeflediklerini belirten Mance, bu sezon daha güçlü bir takım kurduklarını ve transferlerinin sonuçlarıyla yargılanacaklarını söyledi. Ayrıca, Göztepe'nin savaşçı taraftarlarını sahada yansıtacak bir takım oluşturduklarını dile getirdi.

Mance ayrıca, son maçta aldıkları galibiyetin takımı motive ettiğini ve bu motivasyonun önümüzdeki maçlara da yansıyacağını belirtti. Hakemlerden saygı beklediklerini ifade eden Mance, Göztepe'nin özel bir kulüp olduğunu ve hakemlerden bu özel kulübe saygı göstermelerini istediklerini söyledi.

İsmail Köybaşı, sakatlığını atlatıp en kısa sürede sahalara döneceğini belirtti. Mame Diouf ise sezona iyi başlayamadıklarını ancak şu anda istedikleri noktaya geldiklerini dile getirdi. Diouf, Süper Lig'in tecrübeye dayalı olduğunu ve 1. Lig'in daha agresif bir lig olduğunu söyledi. Kendilerini sürekli geliştirmeye çalıştıklarını ve en iyisini sunmaya çalıştıklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER