© Baykuş Haber

Göztepe, Mateusz Lise imzayı attırıyor

GÖZTEPE, BONSERVİSİ SOUTHAMPTON’DA OLAN POLONYALI KALECİ, MATEUSZ LİS’İ KADROSUNA KATMAYA ÇOK YAKIN. 26 YAŞINDAKİ FİLE BEKÇİSİNİN, BUGÜN SARI-KIRMIZILI KULÜBE İMZA ATMASI BEKLENİYOR.

Göztepe, Southampton'un bonservisine sahip olduğu Polonyalı kaleci Mateusz Lis'i kadrosuna katmak üzere. 26 yaşındaki kalecinin, bugün Göztepe'ye imza atması bekleniyor.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe, yeni sezon için güçlü bir kadro oluşturma çalışmalarına hızla devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, transfer sezonunun başlamasıyla birlikte Tarkan Serbest'i Kasımpaşa'dan, Ali Dere'yi Altınordu'dan, Ogün Bayrak'ı A. Keçiörengücü'nden ve Taha Altıkardeş'i Trabzonspor'dan kadrolarına katmıştı. Kale pozisyonuna da takviye yapmayı planlayan Göztepe, İngiltere Premier Ligi'nde mücadele eden Southampton'un kadrosunda bulunan Polonyalı kaleci Mateusz Lis'i İzmir'e getirerek sağlık kontrolünden geçirdi. Herhangi bir sorun çıkmazsa, bugün imza atılması bekleniyor.

Ayrıca Mateusz Lis, 2021-2022 sezonunda Süper Lig'de mücadele eden diğer bir İzmir ekibi olan Altay'ın formasını da giymişti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER