© Baykuş Haber

Göztepe - Southampton maçı 20.15e alındı

SPOR TOTO 1. LİG EKİPLERİNDEN GÖZTEPE’NİN 15 TEMMUZ CUMARTESİ GÜNÜ İNGİLİZ EKİBİ SOUTHAMPTON İLE KARŞILAŞACAĞI HAZIRLIK MAÇI SAAT 20.00’DEN 20.15’E ALINDI.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Göztepe, İngiliz ekibi Southampton ile oynayacağı hazırlık maçının saatinde değişikliğe gitti. İzmir temsilcisi, yeni sezon öncesi Southampton ile dostluk maçı oynayacak. Ancak, maçın başlama saati 15 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00'den 20.15'e alındı. Sarı-kırmızılı kulüp, bu değişikliği duyurarak, "Southampton FC ile 15 Temmuz Cumartesi günü oynayacağımız karşılaşmanın başlama saati 20:15 olarak değiştirilmiştir" açıklamasını yaptı.

Southampton ise karşılaşma öncesinde hazırlıklarını Gürsel Aksel Stadyumu'nda yapacak. Taraftarlar için özel etkinliklerin düzenleneceği antrenman, 14 Temmuz Cuma günü saat 09.30'da gerçekleştirilecek. VIP bilet sahipleri, takımın antrenmanını yakından takip etme fırsatı bulacaklar. Göztepe, yeni sezon öncesinde bu dostluk maçıyla formunu test ederek taraftarlarına keyifli bir futbol şöleni sunmayı hedefliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER