© Baykuş Haber

Grup Avenirda 2023 ‘teslimat yılı olacak

GRUP AVENİR SATIŞ VE PAZARLAMA MÜDÜRÜ SERAP KARABULUT, GRUP AVENİR OLARAK BİR YANDAN İNŞAAT FAALİYETLERİNİ DEVAM ETTİRİRKEN, DİĞER YANDAN DA 2023 YILININ KENDİLERİ İÇİN TESLİMAT YILI OLACAĞINI SÖYLEDİ.

Grup Avenir Satış ve Pazarlama Müdürü Serap Karabulut, şirket olarak inşaat projelerine devam ederken, 2023'ün kendileri için teslimat yılı olacağını belirtti. Karabulut, bugüne kadar bin 340 aileye daire teslim ettiklerini ve yeni projelerin yanı sıra mevcut projelerin inşaat aşamalarını hızlandıracaklarını açıkladı.

Serap Karabulut, Grup Avenir'in güvene dayalı yatırım değeri yüksek projelere imza attığını ve bunun devam edeceğini söyledi. Yakut 41 projesinin teslimatının tamamlandığını belirten Karabulut, şunları dile getirdi: "Grup Avenir olarak bir teslimatımızı daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Buradan Yakut 41 daire sahiplerimize hayırlı olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Bu projeden sonra ne yapacağımıza gelince de; tabi ki durmayacağız. Bir yandan inşaat faaliyetlerimizi sürdürmeye devam ederken, bir yandan da 2023 yılı Grup Avenir için bir teslimat yılı olacak diyebilirim."

Karabulut, Yakut 41'den sonra Yakut Plus, Gesi Bağları 120, Yakut 60, ve Talas'ta yapımı tamamlanan Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonu gibi projelerin anahtar teslimatlarını yapacaklarını söyledi. Ayrıca, Marvel 300, Neva 125, Gültepe 60 ve İmza 165 projelerinin inşaat aşamalarını hızlandırarak 2024 yılı içinde teslim edilmesini hedeflediklerini ifade etti.

Grup Avenir'in Sorgun'da devam eden Bozok 270 Prestij projesinin de 2024 yılı içinde anahtar teslimatlarını tamamlayacağını belirten Karabulut, müşteri memnuniyetinin ve teknik desteğin şirket için önemli olduğunu vurguladı. Her daire sahibinin düşüncelerini ve taleplerini değerlendirdiklerini söyleyen Karabulut, teslimattan önce kalite kontrol ekipleri tarafından her ayrıntının incelendiğini ve dairelerin teknik ekibe teslim edildiğini açıkladı. Müşterilerin, dairelerini kontrol ederek anahtar teslimatlarını gerçekleştirdiklerini ve her zaman müşterilerine destek olmaya devam ettiklerini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER