© Baykuş Haber

GTB Başkanı Akıncıya TOBB hizmet şeref belgesi

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) 79. GENEL KURULU ÇERÇEVESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN TÖRENDE, GAZİANTEP TİCARET BORSASI (GTB) YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET AKINCI’YA ‘HİZMET ŞEREF BELGESİ’ VERİLDİ.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79. Genel Kurulu'nda, Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı'ya 'Hizmet Şeref Belgesi' sunuldu. Akıncı, bu ödülü TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun elinden aldı.

Törende, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cemil Çiçek, Mustafa Varank, Nurettin Nebati, Rifat Hisarcıklıoğlu ve birçok diğer önemli isim de bulunuyordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB'un 79. Genel Kurulu'nun üyelerle bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu ifade etti ve TOBB üyelerini Türkiye'nin kalkınması ve büyümesine katkılarından dolayı tebrik etti.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu da törende yaptığı konuşmada, en uzun süre hizmet etmiş çalışanlara hizmet şeref belgelerini takdim ettiklerini belirtti. Ayrıca, GTB Başkanı Mehmet Akıncı'ya da bu ödülü sundu.

Tören, hatıra fotoğrafı çekimlerinin ardından sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER