© Baykuş Haber

GTO Haziran ayı meclis toplantısı yapıldı

GAZİANTEP TİCARET ODASININ (GTO) HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MECLİS BAŞKANI M. HİLMİ TEYMUR BAŞKANLIĞINDA, YÖNETİM KURULU, MECLİS, DİSİPLİN KURULU VE MESLEK KOMİTE ÜYELERİNİN KATILIMIYLA GENİŞLETİLMİŞ OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Gaziantep Ticaret Odası'nın (GTO) haziran ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur'un başkanlığında, Yönetim Kurulu, Meclis, Disiplin Kurulu ve Meslek Komite üyelerinin katılımıyla geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Toplantıda GTO Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, meslek komite üyelerinin GTO'nun çalışmalarına önemli katkılar sağladığını vurgulayarak, "Odamızın yürüttüğü çalışmalarda Meslek Komite üyelerimizin çok önemli ve kritik katkısı var. Sektörün nabzını tutanlar meslek komite üyelerimiz. Meslek Komite üyelerimizden gelen geri bildirimlerle Odamızın lobi çalışmalarına yön veriliyor. Yönetim Kurulumuz, sizlerden gelen talepleri büyük bir titizlikle inceleyip, ilgili kurumlara ileterek ısrarlı bir şekilde takip ediyor ve çözülmesinde önemli rol oynuyor. Odamız ve Yönetim Kurulumuz, lobicilikte oldukça güçlü bir konumda. Meslek Komite üyelerimiz ne kadar aktifse bizler de o kadar güçlüyüz" dedi.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ise haziran ayı faaliyetleri hakkında Meclis ve Meslek Komite üyelerini bilgilendirdi. Yıldırım, yeni kabine ve ekonomik istikrarın önemine dikkat çekerek, ekonomik iyileşmenin zaman alacağını ve zorlu olacağını ifade etti. Ayrıca, asgari ücret ve Merkez Bankası'nın alacağı para politikası kararlarına da değindi.

GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, ayrıca deprem sonrası bölgedeki yeniden yapılanma çalışmalarına da vurgu yaparak, "Deprem gerçeğini ve açtığı yaraları asla unutmayacağız" dedi ve GTO'nun Bölgesel Yeniden Yapılanma ve Gelişme Merkezi çerçevesinde yürüttüğü çalışmalardan bahsetti. Bu çalışmaların, depremin yaralarını hafifletmeye yönelik önemli adımlar olduğunu ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER