© Baykuş Haber

Güldal Akşit Bulvarında çalışmalar sürüyor

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA GENELİNDE BAŞLATMIŞ OLDUĞU ÇALIŞMALARLA MALATYA TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK, ULAŞIMDA YENİ ALTERNATİF YOLLARLA ULAŞIM AĞINDA SORUNSUN BİR ŞEHİR OLUŞTURMA NOKTASINDA ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki trafik sorununu hafifletmek ve ulaşım ağını genişletmek için yürüttüğü çalışmalara devam ediyor. Orduzu Mahallesi'nde başlatılan Güldal Akşit Bulvarı açma çalışmaları kapsamında altyapı işlemleri tamamlandı ve şimdi üst yapı çalışmalarına geçildi. Mahalle Muhtarı Abuzer Ekin, bu çalışmaların mahallelerine büyük hizmetler getirdiğini ifade ederek teşekkürlerini iletti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Hakan Demir, Güldal Akşit Bulvarı'nın bölgenin ulaşım merkezi haline geldiğini vurgulayarak, bu güzergahta birçok önemli noktanın bulunduğunu ve altyapı çalışmalarının tamamlandığını söyledi. Ayrıca Gelincik Tepe bölgesinden Çınar Park'a kadar olan bölümde asfalt çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın da dile getirdiği gibi, şehri tek arterli bir trafik aksından çıkarmayı hedefleyen çalışmaların tamamlanmasıyla vatandaşların daha konforlu ve güvenli bir ulaşım ağına sahip olacaklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER