© Baykuş Haber

Gültekin Özdemir, Isparta 32 Sporun yeni başkanı oldu

TFF 2. LİG'DE MÜCADELE EDEN ISPARTA 32 SPOR’UN YENİ BAŞKANI GÜLTEKİN ÖZDEMİR OLDU.

TFF 2. Lig takımlarından Isparta 32 Spor'un yeni başkanı, Gültekin Özdemir oldu. Ispartaspor'un Olağan Genel Kurulu, kulüp tesislerinde gerçekleştirildi. Divan Başkanlığı'na Mustafa Özsavlu, üyeliklere ise Sedat Cican ve Kubilay Kapı getirildi. İş insanı Gültekin Özdemir, kulübün yeni başkanı olarak seçildi. Genel kurulda gündem maddeleri sırayla okunarak onaylandı.

Isparta 32 Spor Başkanı Gültekin Özdemir, genel kurulda yaptığı konuşmada camiayı birlik ve beraberliğe davet ederek, "Ispartaspor'un olağan genel kurulunu bugün gerçekleştirip yeni sezon hazırlıklarına başladık. Geçtiğimiz yıl ikinci başkanlığını yaptığım Ispartaspor'a kent büyükleri ve Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen'in önderliğinde başkanlığa seçilmem için görev tevdi edildi. Geçtiğimiz sezondan bu döneme kadar içinde bulunduğumuz tüm faaliyetleri bu doğrultuda gerçekleştirdik. Şimdi ortaya yeni bir vizyon koyma zamanı geldi. Bu yıl sportif başarının yanı sıra takımın kulüp içerisindeki kurumsal yapıyı oluşturmak, düzenli gelir kaynağı bulmak ve tesisleşme adına atılacak adımlara öncülük etmek hedeflerimiz arasında" dedi.

Ispartaspor'un şehir için büyük bir değer ve marka olduğunu vurgulayan Özdemir, bu markayı korumanın ve daha ileriye taşımanın önemine işaret etti. Kulübün mali açıdan güçlenmesi için çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Özdemir, kulübün borcu olmayan ve ulusal kulüp lisansını alan bir takım olacağına söz verdiğini ifade etti. Ayrıca, Isparta'da futbol kültürünün yanı sıra kulüp kültürünün temellerini atmaya yönelik bir yıl olacağını dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER