© Baykuş Haber

Gümüş atölyesinden altın bilezik

ALTINDAĞ BELEDİYESİ “GÜMÜŞ KAYNAK” ATÖLYESİ, ALTINDAĞLI KADINLARIN HAYATINI DEĞİŞTİRİYOR. ALTINDAĞ’IN ALTIN KADINLARI, BU ATÖLYEDE HEM BİRBİRİNDEN GÜZEL TASARIMLARA İMZA ATIYOR, HEM DE EMEKLERİNİ KAZANCA DÖNÜŞTÜREBİLİYOR.

Altındağ Belediyesi'nin "gümüş kaynak" atölyesi, Altındağlı kadınların hayatlarına yeni bir soluk getiriyor. Altındağ'ın yetenekli kadınları, bu atölyede hem güzel tasarımlar yapmanın keyfini yaşıyor, hem de ürettikleri eserleri gelire dönüştürebiliyorlar. Altındağ Belediyesi Kadın Eğitim ve Kültür Merkezlerinde kazandıkları bilgi ve becerileri pratiğe dökerek ev ekonomilerine katkı sağlıyorlar.

Altındağlı kadınların giderek artan başarılarını görmekten büyük memnuniyet duyan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, Kadın Eğitim ve Kültür Merkezleri aracılığıyla kadınların yeteneklerini geliştirmelerine destek verdiklerini belirtti. Özellikle "gümüş kaynak" atölyesinin büyük başarı elde ettiğini vurgulayan Başkan Balcı, kadınların fikirler ürettiğini, projeler geliştirdiğini ve bu süreçte belediye olarak maddi ve manevi destek sağladıklarını ifade etti. Başkan Balcı, kadınların bu destekleri en iyi şekilde değerlendirdiklerini, verdikleri desteği arkalarına alarak başarıdan başarıya koştuklarını belirtti.

Ayrıca, gümüş işleme atölyesinde üretilen eserlerin her birinin özgün ve dikkat çekici tasarımlar olduğunu da vurgulayan Başkan Balcı, kadınların hayallerini gerçekleştirme yetenekleriyle öne çıktıklarını söyledi. Altındağlı kadınları Kadın Eğitim ve Kültür Merkezlerini kullanmaya davet eden Başkan Balcı, kadınların bu merkezlerde daha fazla bilgi ve beceri kazanabileceğini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER