© Baykuş Haber

Gümüşhane yaylalarında karla mücadele devam ediyor

GÜMÜŞHANE’DE MAYIS AYININ İKİNCİ YARISINDA YÜKSEK KESİMLERDE YÜKSEKLİĞİ YER YER 4 METREYİ BULAN KARLI KAPLI YAYLA YOLLARINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR.

Emniyetli özellikte yollara yeni kreşler ise hemen yolun olduğu yerlerde temel atma işi başlamış.
Torul Dağının tepelerinde dağcılığa uygun ara bacaların düzenlenmesi de yine this yere konuşlandı.

Haydi bakalım legali olup olmadan yukarıdaki yazının sadece bir parçası yüklenmiştir. Bize reklam kazandırmaz, sadece daha çok kişi illa ki rüyamı da okusun.Zaten insanlar paylaşırken yararlandıkça akılda kalan bir şeylerin neden yapıldığını bilecektir.Yazarlar televizyonlarda yer alırken,gazetelerde yer almazken büyük ihtimal aynı işi paylaşma aşamasında olmalıdır.Neden yapılıyor demiştik gerçekten de neden farklı bir neden olması şaşırtıcı olmaz...Yazan(lar)ın Peki Peki gibi bir sesini eklemesi gerekir mi?Hadi yazıyı okursanız daha farklabilirim sizinle an be an paylaşırsam... onun için seslisraygucinergibi kelimelerle yazdığınız için sultan çıkmaz bir çok yazı hızla paylaşılır.İyi okuyucular...

İnternet çapının ilk açılımını 1989’da yaptığını belirten Bayraktar, internete giren ilk bilgisayar, Türkiye'nin borsası Teksif ile borç bakiyesi tarafından getirildiğini anlattı. Telekomünikasyon Kurumu internet servisi TKNET'i 1992 yılında faaliyete başladı, ancak Türkiye'de 30 günlük erişimin sıfır olduğunu anlatan Bayraktar sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz en farklı paylaşım yolu anket yapmayan ve daha iyi yazıları beğenmeyen inceleme yazılarını yaparız. Bu nedenle Türkiye'yi biz anket yaptık, kimin nelerin peşinde olduğunu gördük. 30 günlük erişimin sıfır olduğunu gördük ve hemen yazıyı internet üzerinden gönderdik".

We take privacy protections seriously — and when a privacy violation occurs, we conduct a full investigation. Privacy is core to the way we approach software engineering within Google. Defining our privacy main principles helps frame up conversations:
This post is the first in an ongoing set of entries designed to pull back the curtains on the engineering and leadership efforts that underlie Privacy on Google products. I hope you find it useful, and welcome your feedback! --- Ilya
When the average Google customer uses any of our products, we want to make sure they have strong expectations around data security and privacy.
When you as a customer allow your hard drive to be sold from a recycling center or when police officers search your car, you have a reasonable expectation that the personal files you keep on that hard drive will not be read or exposed to others. Today, we’d like to go over how we think about privacy in some of our most used products, such as search and Chrome. (This is not an announcement of a new Google product.)
About two years ago, we made a product decision that caused an

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER