© Baykuş Haber

Gümüşhanede 30 Haziran Koruyucu Aile Günü etkinlikleri

GÜMÜŞHANE’DE 30 HAZİRAN KORUYUCU AİLE GÜNÜ ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE KORUYUCU AİLELERE VE ÇOCUKLARA KAHVALTI ORGANİZASYONU DÜZENLENDİ. VALİ TAŞBİLEK PROGRAMIN SONUNDA ÇOCUKLARA HEDİYELERİNİ VEREREK KORUYUCU AİLELERE TEŞEKKÜR ETTİ.

Gümüşhane'de, 30 Haziran Koruyucu Aile Günü kapsamında düzenlenen etkinliklerde, koruyucu ailelere ve çocuklara özel bir kahvaltı organizasyonu gerçekleştirildi. Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, programa katılan koruyucu ailelere teşekkürlerini sunarken, çocuklara hediyeler verdi.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 24 Haziran 2021 tarihinde ilan edilen ve tüm Türkiye'de aynı anda kutlanan 30 Haziran Koruyucu Aile Günü etkinlikleri, Gümüşhane'de de coşkuyla kutlandı. Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, bu özel gün kapsamında Sema Doğan Yaşam Alanı'nda koruyucu aileler ve çocuklarla bir araya geldi.

Gümüşhane'de toplam 11 ailenin 15 çocuğa koruyucu ailelik yaptığını belirten Vali Taşbilek, çocukların devletin korumasını sıcak bir aile ortamında yaşadığını vurguladı. Koruyucu ailelerin çocukları sahiplenmesi sayesinde çocukların daha güvenli ve sevgi dolu bir ortamda büyüdüğünü ifade eden Vali Taşbilek, ayrıca aile sıcaklığının arttığı bir ortamın oluşmasını ve koruyucu aile müessesesinin büyümesini temenni etti.

Programın sonunda Vali Taşbilek, çocuklara hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi. Gümüşhane'deki bu özel etkinlik, koruyucu aileler ve çocuklar için unutulmaz bir gün olarak hafızalarda yer aldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER