© Baykuş Haber

Gümüşhanede karnesini alan çocuklar Yenişehir Stadyumunda doyasıya eğlendi

GÜMÜŞHANE'DE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN OKULLARIN TATİL OLMASIYLA BİRLİKTE YENİ ŞEHİR STADYUMUNDA “GENÇLİK SPOR ŞÖLENİ” DÜZENLENDİ. KARNESİNİ ALARAK STADYUMA GELEN ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ.

Gümüşhane'de okulların tatil olmasıyla birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Yeni Şehir Stadyumu'nda "Gençlik Spor Şöleni" düzenlendi. Karnelerini alan çocuklar, aileleriyle birlikte stadyuma gelerek keyifli bir gün geçirdi.

18 bin 883 öğrencinin yaz tatiline girdiği Gümüşhane'de, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından karnelerini alan çocuklar için "Gençlik Spor Şöleni" düzenlendi. 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının yorgunluğunu atmak isteyen çocuklar, aileleriyle birlikte Yenişehir Stadyumu'na gelerek doyasıya eğlendi.

Şölen kapsamında atletizm, badminton, jimnastik, futbol, ayak tenisi oyunları, halat çekme, çuval yarışı, basketbol atış yarışması, paten yarışması ve mini futbol yarışmaları gibi etkinlikler düzenlendi. Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay, etkinliğin amacının çocukları uzun yaz tatilini sporla geçirmeye teşvik etmek ve eğlendirmek olduğunu söyledi.

Ayrıca etkinlikte kamp tanıtımları, resim ve ahşap sergileri, palyaço gösterileri, geleneksel sokak oyunları, uçurtma etkinliği, şişme oyun parkı, trambolin ve geleneksel okçuluk gösterileri gibi birçok aktivite de yer aldı.

Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay, çocukların tatil sürecini sporla geçirmenin olumlu katkılar sağlayacağını belirtti. Çocuklar da etkinlikte eğlenceli zaman geçirdiklerini ve bu tür organizasyonların kendileri için keyifli olduğunu ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER