© Baykuş Haber

Güneş alerjiyi ciddi şekilde arttırıyor

POLEN VE TOZLARIN GÖZDE OLUŞTURDUĞU KAŞINTI, SULANMA VE KIZARIKLIKLARIN KISA SÜREDE GEÇECEĞİNİ DÜŞÜNMENİN YANLIŞ OLDUĞUNU BELİRTEN UZMANLAR, SIRADAN GİBİ GÖRÜNEN BU RAHATSIZLIĞIN GÖRME BOZUKLUĞUNA SEBEP OLABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ.

Ankara'da, moloz istifleyen iki kişiye, hızla ilerleyen bir otomobil çarptı. Kazada biri ağır iki kişi yaralandı ve araç sürücüsü olay yerinden kaçtı.

Olay, Yenimahalle ilçesi Demetevler Mahallesi İvedik Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre, yol kenarına moloz istifleyen iki kişiye, otomobil sürücüsünün hızlı sürmesi sonucu çarpma meydana geldi. Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılardan birinin sağlık durumu iyi, diğerinin ise hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Kaza, molozların yol kenarına istiflenmesi ve yolun daralması nedeniyle meydana geldiği düşünülüyor. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri incelemelerde bulundu. Kazanın nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı. Araç sürücüsünün olay yerinden kaçarak kayıplara karıştığı belirtiliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER