© Baykuş Haber

Güngörende saplantılı aşık dehşeti: Sevdiğin kızın alamayınca binasına kurşun yağdırdı

GÜNGÖREN’DE SAPLANTILI AŞIK BİR GENÇ İDDİAYA GÖRE SEVDİĞİ KIZI AİLESİNDEN ALAMAYINCA YAŞADIKLARI BİNAYA KURŞUN YAĞDIRDI. BİNAYA BİR ŞARJÖR MERMİ BOŞALTILDIĞI OLAYDA ÖLEN YA DA YARALANAN OLMAZKEN, POLİS ÇALIŞMA BAŞLATTI.

Güngören'de, saplantılı bir genç, iddiaya göre sevdiği kızı ailesinden alamayınca yaşadıkları binaya silahlı saldırıda bulundu. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, polis olayı araştırmak için çalışma başlattı.

Dün akşam saatlerinde Güngören Akıncılar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir şahıs yüzünü gizleyerek hedef aldığı binaya bir şarjör mermisi boşalttı ve ardından olay yerinden yaya olarak kaçtı. Kaçan saldırgan daha sonra bekleyen bir araca binerek izini kaybettirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, kaçan saldırganın kaçış yönünü belirlemek için güvenlik kameralarını inceledi.

Saldırıyla ilgili soruşturma sürerken, olayın sevdiği kızı ailesinden alamayan saplantılı bir genç tarafından gerçekleştirilmiş olabileceği belirtiliyor. Kızın ailesinin yaşadığı eve yapılan saldırıda neyse ki ölen ya da yaralanan olmamıştır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER