© Baykuş Haber

Güreş sporcusu Eyyüp Çetin Türkiyeyi temsil edecek

ARNAVUTLUK'TA DÜZENLENECEK OLAN AVRUPA ŞAMPİYONASI'NDA TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDECEK OLAN AFYONKARAHİSAR TÜRKİYE OLİMPİK HAZIRLIK MERKEZİ (TOHM) GÜREŞÇİSİ EYYÜP ÇETİN, U-17 KATEGORİSİNDE MÜCADELE EDECEK.

Arnavutluk'ta düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası için hazırlıklarını sürdüren Afyonkarahisar Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi (TOHM) güreşçisi Eyyüp Çetin, 12-18 Haziran tarihleri arasında U-17 kategorisinde Türkiye'yi temsil edecek. Eyyüp Çetin, 92 kg kategorisinde ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için yoğun bir antrenman programına tabi tutuluyor.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, sporcu Eyyüp Çetin ve antrenörüne başarılar dileyerek desteklerini ilettiklerini belirtti. Kasapoğlu, genç güreşçinin ülkesini gururla temsil edeceğine inandıklarını ifade etti.

Eyyüp Çetin, uzun bir süredir Avrupa Şampiyonası için özveriyle çalışıyor ve formunu en üst seviyeye çıkarmak için büyük bir çaba sarf ediyor. Güreşin zorlu dünyasında sergilediği azim ve kararlılıkla dikkat çeken Çetin, bu prestijli turnuvada ülkesini en yüksek seviyede temsil etmek için azimle çalışmaya devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER