© Baykuş Haber

Gürkan Canlı Hayvan Pazarında incelemelerde bulundu

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN GÜRKAN KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ CANLI HAYVAN PAZARINI ZİYARET EDEREK, KURBAN ALIM VE SATIMI YAPAN VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELEREK BİR SÜRE SOHBET ETTİ.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kurban Bayramı öncesi Canlı Hayvan Pazarı'nı ziyaret ederek, kurban alım ve satımı yapan vatandaşlarla buluştu. Gürkan'ın ziyaretine AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret A.Ş Genel Müdürü Ata Ünlü, Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanları da katıldı.

Malatya'nın en yoğun bölgelerinden biri olan Canlı Hayvan Pazarı, yaklaşan Kurban Bayramı için gerekli tedbirlerle donatıldı. Büyükşehir Belediyesi veteriner ekipleri, pazar yerinde kesintisiz hizmet sunarken, trafik düzenini sağlamak amacıyla ulaşım ve zabıta ekipleri de görev yapıyor.

Canlı Hayvan Pazarı'nda büyükbaş kesim ünitesinin hizmete girdiğini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sığırcı, saatte on hayvanın kesimi yapıldığını ve kesilen hayvanların dört parçaya bölünerek kurban sahiplerine teslim edildiğini ifade etti.

Başkan Gürkan ise, bu tesislerin vatandaşların kurban kesimi sırasındaki işlerini kolaylaştırmak amacıyla yapıldığını belirtti. Küçükbaş ve büyükbaş hayvan kesim merkezlerinin Malatya'nın ihtiyacını karşılayacak kapasitede olduğunu söyledi. Bayramın barış ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Başkan Gürkan, depremlerin ardından yaşanan zorlu dönemi de hatırlatarak, sağlık, huzur ve mutluluk dileklerini iletti.

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise mobil kesimhanenin vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacağını ifade ederek Büyükşehir Belediye Başkanı ve ekibine teşekkür etti. 20 milyonluk maliyeti olan bu tesisin Malatya'ya hayırlı olmasını temenni etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER