© Baykuş Haber

Gürsu Belediyesi teknik ekibi deprem bölgesinde

GÜRSU BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA IŞIK, TEKNİK EKİBİ İLE BİRLİKTE GÜRSU BELEDİYESİ’NİN KARDEŞ BELEDİYESİ KAHRAMANMARAŞ EKİNÖZÜ BELEDİYESİ’NE GİTTİ.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, belediye teknik ekibi ile birlikte, Gürsu Belediyesi'nin kardeş belediyesi olan Kahramanmaraş Ekinözü Belediyesi'ni ziyaret etti. Depremin etkilerinin hala silinmeye çalışıldığı bu ilçede, Gürsu Belediye ekibi saha incelemeleri gerçekleştirdi.

Gürsu Belediyesi, yılın en büyük felaketi olan depremlerin merkez üslerinden biri olan Kahramanmaraş'a yardım etmek amacıyla harekete geçti. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, teknik ekibi ile birlikte Ekinözü Belediyesi yetkilileriyle buluştu ve ilçede yıkılan veya hasar gören bölgeleri inceledi. Ekinözü Belediye Başkanı Bilal Eker, Gürsu heyetine ilçedeki projeleri ve tarihi alanları gezdirdi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, ziyaretleriyle ilgili şunları söyledi: "Kardeş Belediyemiz olan Ekinözü Belediyemizin yıkılan bölgelerin yeniden inşa edilmesi ve projelendirilmesi çalışmalarına teknik destek sağlamak amacıyla buradayız. Ekibimiz, yeniden inşa edilme ve projelendirme konularında burada yardımcı olacak. Biz, depremin ilk anından itibaren manevi olarak zaten kardeş belediyemizin yanındayız ve bu desteğimizi sürdüreceğiz. Ayrıca teknik olarak da yardım edebileceğimiz konularda Belediye Başkanı Bilal Eker ile anlaştık. Kahramanmaraş'a ve deprem bölgesine olan desteğimiz devam edecek. Kalbimiz ve gücümüz her zaman onlarla olacak."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER